| Majkell.ownlog.com
| 01.01.2010 20:09 pytanie , pomoc
Witam, jestem tu nowy i jeszcze niezbyt ogarniam to wszystko.
Chciałem sie zaytac jak zrobic, zeby naciskajac na dane zdjecie nie pojawialo sie ona w nowym oknie na stronie "fosoik" :/ |
| Dakar.fotolog.pl
| 02.01.2010 00:11 tu na 100% znajdziesz odpowiedź: http://www.kurshtml.boo.pl/
najpierw myśl, później zadawaj pytania. |
Cammarao.ownlog.com
Miasto: Warszawa Urodzony: 1985 Płeć: Mężczyzna | 03.01.2010 00:18 ~Majkell
jednym rozwiązaniem żeby Twoje zdjęcia po kliknięciu pokazywały się w nowym oknie bez innych treści, jest załadowanie zdjęć na photobucket.com lub inny serwer. Stamtąd kopiujesz 'direct link' zdjęcia i wrzucasz u siebie na ownlogu. Przy okazji możesz zarządzać wielkością wklejanego zdjęcia... |
In2eternity.fotolog.pl
Miasto: Poznań Urodzony: 1989 Płeć: Kobieta | 04.01.2010 07:46 niekoniecznie. jeżeli chcesz ładować na fotosika, wstawiaj tylko tę część kodu:
bo zapewne wcześniej wpisywałeś razem z na początku i po właściwym kodzie, co właśnie sprawia, że obrazek staje się linkiem do fotosika. |
In2eternity.fotolog.pl
Miasto: Poznań Urodzony: 1989 Płeć: Kobieta | 04.01.2010 07:48 niekoniecznie. jeżeli chcesz ładować na fotosika, wstawiaj tylko tę część kodu:
< img src="adres obrazka.jpg >
04.01.2010 07:46
niekoniecznie. jeżeli chcesz ładować na fotosika, wstawiaj tylko tę część kodu:
bo zapewne wcześniej wpisywałeś razem z < a href="blabla" > na początku i < /a > po właściwym kodzie, co właśnie sprawia, że obrazek staje się linkiem do fotosika. |
In2eternity.fotolog.pl
Miasto: Poznań Urodzony: 1989 Płeć: Kobieta | 04.01.2010 07:48 narobiłam syfu ;D
oczywiście wpisujemy bez spacji po trójkątnych nawiasach. |
| Krokpokroku.fotolog.pl
| 05.01.2010 01:00 ja to robie w sposób następujący:
1. wchodzę na stronę imageshack.us/ (samo http:, bez www)
2. ładuje konkretne zdjęcie
3. czekam, aż zdjęcie załaduje się na jakiś tam serwer
4. gdy zdjęcie się już załaduje, otwiera mi się nowe okno z kilkoma linkami do tego zdjęcia
5. wybieram konkretnie link podpisany jako "Hotlink for Websites " (drugie od dołu)
6. wklejam zwyczajnie na bloga
7. usuwam całą zawartość umieszczoną między pierwszym < i >
reszte linku, poprzedzoną < img src=' ... > pozostawiam
koniec
mam nadzieję, ze z grubsza zabrzmiało jasno:) |
| Radiorumcajs.ownlog.com
| 20.02.2010 17:56 Pytanie
Dlaczego po nowych zmianach nie moge dodac zdjęcia z komputera , tak jak to było wczesniej , widze ze nowe zmiany nie są dla mnie korzystne . |
| Radiorumcajs.ownlog.com
| 20.02.2010 18:14 ok
Odwołuje powyższe zapytanie ....... Już jest wszystko ok . |